"Together we create our memories"


Disclaimer

Welcome Earthlings :) Thanks for visiting this site
Bytheway , my blog my story | MY RULE |
Do read, not judging . Thanks :)

HEART TO HEART.......



26 Apr 2014 | 14:16 | 0 ♥

Assalamualaikum... buat pertama kali guna blog sbb ada budak tue bagi id n password untuk log in dia punya blog ni. Jadi ni first time laa nak testing arn . hehehehe . For mydear Rosdiana Athirah Binti Rosly , thanks okay sbb sudi terima sye seadanya. Sebenarnya nak curi hati bdk nakal sorang ni bukan senang kott. Ni sye citer perkara sebenar okay :) . Sye mula minat awak dri sem satu dr wechat but sye just usya2 jela kan sbb awk tue junior sy kann. hehehe. yelaa sye ni senior awak jadi sy macam malu laa nak usya budak bawah. Langkah seterusnya sye follow twitter awak n just stalker jela. kdg2 tu rasa cuba beranikan diri untuk balas awk punya tweet n awak bagy respon n sye hargai sgt. Kita pun mula laa communicate kat wechat . Sye ingat lagi tarikh first kita wechat sayanggg n awak pun mesty kena ingat ae "13 mac 2014"  . Lepas kita wechat2 akhirnya sye cuba untuk mintak no fon awak tp sye taktahu nak guna cara apa. sye buat2 laa alasan yang wechat sye problem n sy minta kita whatsapp kan . Okay awak daa whatsapp sye n sye berjaya dapatkan no fon awakk. sorry tau sayangggg :) hehehe. Awak ni pantang sye hilang kejapkan, haihhh nanti datang laa majuk dia tuh kan. Sye hilang tak lama pun sayang just ada keje sikit je kena buat. Sayang............ kalau awak nak tawu,sy sayang awakk sangat. Just only Allah know it. InsyaAllah one day apa yang kita rancang berjalan dgn lancar yeee sayangg. sayangg sayangg sayangg. sye kalau mcg ngn awak asyik senyum sorang2 je tawu takk. skrang sye taip ni pun senyum sorang2. Sye happy ngn awak n just only you ^^. sayangg sye xtido sbb nak bukak blog ni n nak tulis sesuatu. awak paham2 jela kan line wifi hostel kita ni macam ne . hmmmm okayyy sye rasa cukup kott untuk hari ni. Sye harap awak tak pernah bosan ye layan kerenah sy ni. Bismillahirrahmanirrahim... Sayangku Rosdiana Athirah Rosly, Saya Abdul Malik Badrul Hisham sangat sayangg pada awakk n saya harap kelemahan awak adalah kelebihan sye,n kelemahan sye adalah kelebihan awak . Okayyyy just it .                                           

"JUST ONLY YOU SAYANGGG" -malik- 



|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee