"Together we create our memories"


Disclaimer

Welcome Earthlings :) Thanks for visiting this site
Bytheway , my blog my story | MY RULE |
Do read, not judging . Thanks :)

:: a memorable ::



16 May 2014 | 07:30 | 0 ♥
assalamualaikum w.b.t 
for long time no see this updated blog. i miss this blog so much . 
too many stories to write . too many sweet moment to share . 
first of all , thank for those who still following mine . 

alhamdulillah for everything . and im thanks to Allah who gave me all the chance to go through with my life . 
thanks to papa who inspire me and thanks to my family who always supported me from the beginning !! 

i love you all so much!

okay, stop merepek ! dengan berlagaknya 'speaking' . hahaha

tajuk diana harini 'a memorable'
since last post 'him' had wrote something about us,then harini biar diana pulak sambung.


our story were begin when..........

awak....
terima kasih for what you have done. saya x tahu nak cakap macam mana lagi. setakat sekarang alhamdulillah . everything okay . saya x tahu macam mana nak cakap . saya nak balas balik apa yang awak cerita pasal saya dekat post yang last aritu . hehehehe . yes , apa yang awak cakap semua dalam tu semuanya betul , x dak satu pun x betul . awak , since kita kenal ada 3 tarikh yang saya 'save' dalam otak saya . later on i will story it. :) 

awak.....
jujur, i like your smile . i love the way you stare at me . i miss how you treat me . :)
awak baca ni, jangan senyum pulak okay?
yes, i admit! saya suka awak senyum . saya selalu story pasal awak dekat kak lya . hari-hari kak lya akan dengar nama awak . and sampai satu tahap tu.....hari-hari kak lya akan tanya pasal awak. kak lya cakap....saya sesuai dengan awak . dia selalu pesan . . layan awak elok-elok.jangan buat lebih kurang dekat awak.yang penting jaga perasaan awk.yeahhh!saya dengar semua tu.ada satu hari tu kita gaduh kan?gaduh manja kan?kak lya salahkan saya jugak . sebab saya ego tinggi. sorry okay ?
hah, ada lagi nak bagitau....kak lya pernah cakap,dia suka tengok muka awak.hehehe.tapi!kak lya tengok tu dengan 'permission' saya tau? hehehe . kak lya selalu puji awak.kalau nak keluar dia,dia mesti tanya,'love tahu x diana keluar ngn kak lya ni?kalau belum bagitau dia dulu' see? kak lya lebih jaga awak dari saya...hehehe . itsokayyy , saya faham bila sorang kakak caring pasal adik-adik dia even bukan kakak kandung . <3

awak....
first tarikh yang memang saya x kan lupa       (13 mac 2014)
hari pertama awak tegur saya dekat twitter . and i was surprised! hahaha . then , sebelum tido awak ada text saya dekat wechat . and again, i was shocked ! hahaha . sebelum ni i was one of your admire ! hahaha . 
then...kita wechat sekejap . and then awak ada minta 'whatsapp' saya kan ? hhaha . i dont want to story what you had give your reason . hahaha . its funny sayang! then....saya whatsapp awak malam tu jugak.kan?
honestly, saya x tahu kenapa saya excited nak whatsapp awak malam tu jugak...and then...we had conversation........ right?

sayang....
second date yang saya x kan lupa is . . . our first date (5 april 2014)
and again saya buat kerja gila . keluar dengan orang yang saya baru kenal . and haritu jugak hari first saya jumpa awak depan-depan kan? and again....i dont know why. saya keluar dengan awak . hehehe . haritu memang awkward gila bila saya keluar dengan orang yang baru kenal . hahaha . bunyi macam lawak but its a fact, sayang.....:)


sayangg......

last date yang saya x kan lupa is . . . . how you proposed me (1 mei 2014)
okay....yang ini i wont story how you proposed and how many times you had proposed me . and for short, i accept you . hahha . and our story was beginnnnnn . . . . :) 


dear sayang, 
thanks for everything . will pray that you are the last one . and not stop here as a friend but will continue as our future . in sha Allah . . . good luck for you,sayang . me love you . muah! :P


sincerely from : your love <3 diana comeyyyy :p
















|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee