"Together we create our memories"


Disclaimer

Welcome Earthlings :) Thanks for visiting this site
Bytheway , my blog my story | MY RULE |
Do read, not judging . Thanks :)

:: Bestfriend Forever ::



10 Feb 2015 | 05:02 | 0 ♥




Assalamualaikum .. 

today, we gonna talk about bestfriends. 
diana pernah jumpa satu quotes ni . ni ihsan drpd twitter. 

"i just asked Allah to protect me from enemies, but now im losing my friends"

for me, this is the best quotes ever and ever!

Masya Allah ... x dapat kita bayangkan bila kawan tikam belakang kita. and ada yang sanggup jatuhkan kawan sendiri demi kepentingan sendiri. Ya Allah . . . jauhkan lah mereka semua tu daripada kita . 

and, personally im so thankful to Allah for giving me a lots of SAHABAT . 
first of all, diana just nak introduce one of my bestfriend! 

nama yang diberi sangat sedap tapi for short me called her, atingg...
personally, x salah kita nak ada ramai kawan . but, more becareful lah bila nak cari kawan ni . sebab sekarang ni banyak kawan makan kawan. kawan kencing kawan . 
so, my advice, kawanlah seberapa banyak yang mungkin, 

sejujurnya, diana lebih suka share story dengan this minahh . and ada beberapa specification dia ni yang diana boleh consider jadikan girl's story lah katakan.  X semua orang yang sanggup dengar story kita even bagi orang lain rasa story tu sangat mengarut, but for diri sendiri and bagi orang yang alami tu is a big problem actually. once kita lepaskan semua yang ada dalam otak, then baru kita tahu bertapa leganya hati bila kita lepaskan semua dekat orang yang sanggup and appreciate dengar story kita.  


sebenarnya, semua ni one of the therapy minda jugak sebenarnya.. tapi syukur lah diana dapat kawan-kawan yang sanggup duduk seharian, open table or else lah and dengar cerita kita dari awal sampai habis and paling terharu bila dia bagi feedback yang positive and if nak compare kan lepak dengan membe and story pasal cerita yang x berfaedah . its really nonsense! 

diana x cakap yang atinggg ni saja ada special specification jadi bestfriends. actually, ada lagi beberapa orang . cumaaaa...... dengan minahh ni lah paling banyak story and advise yang slalu share. so, for short . . . . find someone yang boleh tune dengan perangai kita . and better be yourself drpd jadi orang lain . cari kawan yang boleh faham kita and kita faham dia . and keep bestfriends! keep story! and keep love each other! hehehehe 










|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee